Beoordelingen van I Love Pizza Pasta Alkmaar

Recente recensies van I Love Pizza Pasta Alkmaar

5 sterren na 15 reviews

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klasse, heerlijk gegeten en mooi op tijd met de levering.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

very good

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs wat vroeger dan verwacht en super lekker de pizza met truffel. Voor herhaling vatbaar.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

fantastic

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

echt Italiaans eten

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was wederom koud. Daarnaast een kleine pizza, niet in verhouding met het bedrag dat je ervoor betaald. Jammer.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alweer heerlijk gegeten. De geroosterde en gegrilde groenten zagen er goed uit en waren heerlijk. Echt een aanrader

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

real Italian food

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je eten anderhalf uur te laat krijgen, 4x er achteraan moeten bellen en te horen krijgen dat de bezorger bij een verkeerd adres stond maar GEEN contact met je op heeft genomen is niet wat je wil. Gelukkig was het eten eeg lekker, maar de bezorging en terugkoppeling waren erg slecht.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was helaas koud. Na hem opgewarmt te hebben, heb ik heerlijk zitten eten. Beste pizza in tijden😀

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren super!! Snitzel was eigenlijk veel te zout.